VELIKONOCE NEJSOU JEN O MAZANCI, NÁDIVCE A VAŘENÝCH VAJÍČKÁCH. POKUD SE U VÁS DOMA DRŽÍ TRADICE PŘIPRAVIT NĚCO SLADKÉHO PRO KOLEDNÍKY NEBO RODINNÝ STŮL, PAK JE TENTO ČLÁNEK PRÁVĚ PRO VÁS.
A JAKÉ JSOU TY NEJLEPŠÍ VELIKONOČNÍ DEZERTY, KTERÉ VONÍ SKOŘICÍ, VANILKOU A DALŠÍMI VOŇAVÝMI DOBROTAMI?
S PŘÍCHODEM JARA PŘICHÁZÍ ČAS SVĚŽÍCH CHUTÍ, LEHKÝCH JÍDEL A ČERSTVÝCH BYLINEK. JEDNOU ZE SMĚSÍ, KTERÁ SE NA JAŘE STANE VAŠÍM NEPOSTRADATELNÝM POMOCNÍKEM V KUCHYNI, JSOU SALÁTOVÉ BYLINKY – PEČLIVĚ NAMÍCHANÁ KOMBINACE RYZY ČESKÝCH A SLOVENSKÝCH BYLINEK A ZELENINY, KTERÁ POZVEDNE VAŠE POKRMY NA ZCELA NOVOU ÚROVEŇ.
číst víceJARO JE OBDOBÍM PROBUZENÍ PŘÍRODY I NAŠEHO ORGANISMU. DNY SE PRODLOUŽUJÍ, SLUNCE NABÍRÁ NA SÍLE A MY CÍTÍME POTŘEBU ODLEHČIT JÍDELNÍČEK A DODAT TĚLU NOVOU ENERGII.
číst více1. Kvásek:
Droždí rozdrobte do malé misky a rozmíchejte na kaši. Poté zasypejte lžící mouky, zalijte vlažným mlékem (pozor, nesmí být horké, ideálně 37°C), promíchejte vidličkou a při pokojové teplotě nechte vzejít kvásek. Pokud bylo droždí v pořádku, měl by se vytvořit během 10 minut. Pokud máte pochybnosti o aktivaci kvásku, ...
číst víceNakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.